«Комп’ютерна азбука для «третього віку»

Курси комп’ютерної грамотності

2 червня 2022 рроку в ЖОУНБ імені О.Ольжича в секторі «Інтернет-центр» відбувались чергові заняття з курсу комп’ютерної грамотності «Комп’ютерна азбука для «третього віку» за темою: «Електронна пошта або e-mail».

Замість того, щоб писати лист на папері ручкою, люди використовують клавіатуру (а іноді й свій голос) для створення повідомлень на електронному пристрої, такому як смартфон або комп’ютер. 

Наше сучасне суспільство живе у швидкому темпі, що потребує за собою швидкого обміну інформацією між людьми. В цьому нам допомагає електронна пошта, адже майже кожен на сьогодні має свою електронну адресу, якою користується щодня.

Наші учні познайомились з поштовими сервісом «Gmail» та з основними операціями, які він виконує. На практичній частині навчались створювати поштові скриньки на «Gmail», як на комп’ютері, так і на смартфоні, писали та надсилали один-одному листи, прикріплюючи до них файли.

Метою наших курсів є навчання людей поважного віку працювати з комп’ютером та використовувати свої знання у повсякденному житті.

Слідкуйте за розвитком подій на офіційній сторінці бібліотеки в «Facebook» https://www.facebook.com/lib.zt.ua/