Бібліофест на Новому бульварі – 2022

Експозиції книжкових виставок до Всеукраїнського дня бібліотек

Щороку, 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека сьогодні – це точка опори, на якій будується простір культурного суспільства. Бібліотеки як скарбниці знань та інформації активно впливають на процеси розвитку економіки, науки, освіти, культури.

Сучасні бібліотеки - це центр громадського життя, повноцінні коворкінги, простори для зустрічей та заходів. Працівники завжди створюють особливу атмосферу, яка єднає однодумців, надихає до праці, допомагає відпочити думками та поринути у світ книг.

До Всеукраїнського дня бібліотек у відділах бібліотеки протягом вересня 2022 року експонуються різноманітні книжкові виставки:

- «30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек». (Хол)

В холі бібліотеки протягом місяця відвідувачам бібліотеки можна ознайомитись з експозицією виставки, присвяченої Всеукраїнському дню бібліотек. До уваги читачів представлені монографії та періодичні видання, що знайомлять з історією бібліотечної справи на Житомирщині та її сучасним станом.

- Виставка українських медичних наукових видань з фонду ЖОУНБ імені О. Ольжича. (Відділ спеціалізованої медичної літератури)

З 15 вересня 2022 року у залі відділу спеціалізованої медичної літератури до Всеукраїнського дня бібліотек експонується «Виставка українських медичних наукових видань з фонду ЖОУНБ імені О. Ольжича».

На витсавці можна ознайомитися з виданнями останніх  років, що висвітлюють питання охорони здоров’я та функціонування медичної галузі в Україні. Література представлена у розділах: «Охорона здоров’я», «Терапія», «Хірургія», «Педіатрія», «Акушерство і гінекологія».

- «30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек». (Відділ читальнихзал)

 На виставці представлено чимало цікавих матеріалів, які допоможуть читачам поринути в дивовижний світ книгознавства.

- Виставка одного жанру «Цей дивовижний бібліотечний світ».(Відділ мистецтв).