Пізнавально-розважальна година «Мультакадемія»

20 жовтня 2021 року в секторі «Інтернет-центр» ЖОУНБ імені О. Ольжича продовжила свою роботу пізнавально-розважальна година «Мультакадемія» для учнів 3-го класу гімназії № 23.

Сьогодні школярі переглядали «Монстри на канікулах 3» про відпочинок на круїзному лайнері таємничих монстрів.

У графа Дракули є готель, але після того, як його донька Мевіс вискочила заміж і народила сина, вампірові стало самотньо. Він намагається знайти собі нову пасію за допомогою мобільних додатків, в той час, як Мевіс наполягає на тому, що батькові треба відпочити. Тому вже скоро разом із сім'єю і друзями вони відправляються в круїз, а Дракула швидко западає на капітана корабля – таємничу Еріку, яка виявляється правнучкою Ван Хельсинг, ворога вампірів. Але нова пасія батька дуже не подобається його доньці Мевіс, і вона вирішує будь-що-будь розлучити закохану парочку. У новій частині Дженнді Тартаковський розповідає про жахи сімейного відпочинку, любовні пригоди і те, що у монстрів все так, як у людей.

Школярам сподобався мультфільм, вони так само, як головні герої, скоро підуть на осінні канікули і будуть відпочивати від шкільних буднів.

Слідкуйте за розвитком подій на офіційній сторінці бібліотеки в «Facebook» https://www.facebook.com/lib.zt.ua/