«Мандри у вічних пошуках істини»

Відкриття персональної виставки світлин В'ячеслава Майбороди

6 жовтня 2021 року у відділі мистецтв ЖОУНБ імені Олега Ольжича відбулося відкриття персональної виставки світлин «Мандри у вічних пошуках істини» В'ячеслава Майбороди, фотохудожника, режисера-оператора та викладача Житомирського фахового коледжу культури та мистецтв імені Івана Огієнка. В'ячеслав Михайлович — відомий фотохудожник та кіномайстер Житомирщини. В його доробку чимало яскравих фільмів, присвячених відомим уродженцям Полісся, науково-популярних фільмів про Україну і світ. Це вже не перша виставка митця, що влаштовується стінах бібліотеки, — його роботи радують користувачів бібліотеки вже більш як 15 років поспіль.

Персональна фотовиставка В'ячеслава Майбороди «Мандри у вічних пошуках істини» є мозаїкою з його подорожей різними країнами світу протягом 2006—2015 років і налічує близько 80 світлин екзотичних краєвидів та портретів. І це тільки незначна частина з доробку майстра, який складає понад 1000 світлин, що розповідають про життя України та світу.

Вів захід колега автора Ігор Шурпан. З привітальним словом виступив директор Житомирського фахового коледжу культури та мистецтв імені Івана Огієнка Микола Покропивний, колеги, студенти коледжу.

В рамках відкриття В'ячеслав Майборода провів майстер-клас «Фотографування в екстремальних умовах». У режимі запитань та відповідей студенти отримали багато цікавої інформації з екстремального фотографування.